Salade met gebakken geitenkaas


Voor 2 personen heeft u nodig:

1 volle eetlepel extra virgine olijfolie
½ -1 theelepel Dijon mostard
½ -1 theelepen balsamico azijn
1 theelepel gehakte sjalot
zout & verse peper
zak gemengde sla
2 x 1 cm-dikke sneetjes stokbrood/ciabatta
1 eetlepel zachte boter
2 plakken geitenkaas; als u Crottin neemt, snij deze dan horizontaal doormidden

-Verwarm de over voor op 175ºC.

- Meng de olijfolie, mosterd, azijn en sjalot, voeg naar smaak zout en peper toe

- Beboter één kant van elk sneetje stokbrood/ciabatta en plaats de sneetjes op een bakplaat die u met aluminiumfolie of bakpapier heeft bedekt. Bak tot ze goudbruin zijn (ca. 6 minuten).

- Leg op ieder sneetje brood een rondje geitenkaas (zorg er wel voor dat de kaas niet over het sneetje brood heen gaat, in dat geval de kaas bijsnijden), de gesneden kant bovenop bij Crottin. Plaats terug in de oven tot de kaas zacht en warm is (ca. 8 minuten).

- Meng de sla met de vinaigrette en verdeel over twee bordjes. Leg op elk bergje sla een getoast plakje brood met de gesmolten kaas en serveer.