Onze Huiswijnen


Hoe memorabel het kerstdiner ook was, de herinneringen eraan zijn alweer aan het vervagen. Hoewel we toe zijn aan een sprankje zon en vogeltjes die vrolijk fluitend door het leven gaan, geeft januari ons louter grijze luchten, soms met de belofte van maagdelijke sneeuw, maar vaker nog gewoon regen. Heeft u trouwens goede voornemens gemaakt voor dit jaar? Sinds tijden heb ik ze weer: de allermooiste wijnen zoeken voor de leukste prijzen... Ik ben weer in contact met interessante négociants/leads en zal u daar tijdig over berichten.

Voordat het zover is, heb ik nog iets leuks voor u. Ik wil u graag de volgende vijf prachtige schenkwijnen aanbevelen, die tot ons vast assortiment gaan behoren. Drie zijn oude bekenden, die onderdeel waren van eerdere aanbiedingen: de witte en rode Côteaux Bourguignons en de Chateau Argadens uit de Bordeaux die nu ook de strenge selectie-eisen voor ons vast assortiment hebben doorstaan.

De nieuwe zijn een heerlijke witte Gascogne, een geweldige vriend voor iedere dag. De rode is een soepele Vin de Pays d’Oc die door werkelijk iedereen gewaardeerd zal worden. Alle magnifique wijnen voor een heerlijke prijs.

Om het nog leuker te maken … ik kan u tot het eind van de maand januari de wijnen uit het gehele vaste assortiment aanbieden tegen 10% korting. Ik zou zeggen, sla uw slag, en vul uw wijnkelder aan met deze juweeltjes voor alle dag.

Bekijk onze huiswijnen hier!