Over Ons


Mijn naam is Quinten Aalsmeer. Al 35 jaar ben ik in de wijnbranche werkzaam. Van Bordeaux tot Kaapstad, van assistent wijnmaker tot importeur. Ik heb in mijn leven de hele wereld rondgereisd, talloze wijnhuizen bezocht, nog meer mensen gesproken en héél veel wijn geproefd. Dit laatste is eigenlijk de beste manier om iets over wijn te leren. Kennis is proeven. Proeven is kennis. Regelmatig ben ik op mijn reizen geweldige wijnen tegen gekomen. Wijnen die een beleving op zich zijn. Wijnen die gedeeld moeten worden. Voor een eerlijke en normale prijs.

Door mijn enorme netwerk en mijn persoonlijke band met de verschillende wijnhuizen kan ik de wijnen voor een scherpe prijs in- en verkopen. Ik haal onze speciale aanbiedingen pas naar Nederland op het moment dat u er om vraagt. Geen tussenpersonen, geen opslagkosten en zo blijft de prijs laag. Daarnaast voeren we sinds kort een vast assortiment van onze huiswijnen. Voor deze wijnen geldt, vandaag besteld, overmorgen in huis.

Via mijn nieuwsbrief bied ik regelmatig een bijzondere wijn voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. Na jaren in de nieuwe wereld werkzaam te zijn geweest, ben ik weer terug bij mijn grote liefde: de Franse wijnen. Het is niet voor niets dat de hele wereld bij hen afkijkt. De meeste trouvailles die ik met u deel zullen daarom uit dit land komen. Maar proef ik een wijn – waar dan ook vandaan – en ben ik ervan overtuigd dat die een aanvulling voor uw wijnkelder is? Dan koop ik die met liefde voor u in. Want een goede wijnvondst moet je delen.

Meldt u aan voor mijn nieuwsbrief en ik hou u van al mijn vondsten op de hoogte.

 

Bekijk mijn favoriete wijnen